Telefon / WhatsApp

+36-70-221-5544

Email

info@kikelet.hu

Bejelentkezés:

8:00-18:00 között, előre egyeztetve

CSALÁDI PANZIÓ

ÜDV A KIKELETBEN

Dunakeszin, a Dunakanyar kapujában.

Egy kényelmes, családias kis panzió Budapesttől fél órára csendes, kertvárosi övezetben, pár perc sétára a Duna-parttól, kapuval zárt parkolóval.

A főépületben a recepció mellett reggeliző, társalgó, télikert, a szuterénben közös használatú vendégkonyha található. A dús növényzetű kertben lehet élvezni a jó levegőt, inni egy pohár bort, pihenni, napozni, ping-pongozni.

FEDEZD FEL A KIKELETET

SZÁLLÁSHELY TÖBBFÉLE SZOBÁVAL

A panzió különböző szobái két épületben helyezkednek el a földszinten és az első emeleten. Kétágyas szobáinkat 1 vagy 2 fő részére, családoknak lakosztályainkat, míg nagyobb csoportok számára apartmanházainkat ajánljuk, melyek a panzió épületei mellett helyezkednek el.

A ház és a mi

TÖRTÉNETÜNK

 Az egykori Schön-villa a Magyar Kasténylexikonban is szerepel, 1920-as években eklektikus stílusban épült villa eredetileg egy vagyonos család nyaralója volt.

Az épület változatos története után családi vállalkozásként immár több, mint három évtizede panzióként üzemel. Kényelmes, jól felszerelt szobákkal várjuk a pihenni vágyókat, átutazókat, látogatóba érkezőket, üzleti céllal a városba látogatókat.